Μαλέκκος: Το «εσύ θα μας κλείσεις και το σωματείο» και το παγκάκι

Τα οικονομικά δεδομένα της περιόδου που έφυγε από την Ομόνοια σχολίασε χθες στην εκπομπή του ο Κώστας Μαλέκος. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι μέχρι το 1998–99, μπήκαν λεφτά στο ποδόσφαιρο: «Οι ξένοι της κάθε ομάδας έπαιρναν 150.000 λίρες.

Ο μεγαλύτερός μου μισθός στην Ομόνοια ήταν 1.000 λίρες. Πριν πάω στον Παναθηναϊκό έπαιρνα 320 λίρες και όταν επέστρεψα μου το έκαναν 1.000 λίρες. Οι ξένοι έπαιρναν 6-7 χιλιάδες. Ήταν αδικία».

Ο «Μάλε» ανέφερε επίσης ότι στις συζητήσεις για μετεγγραφή στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ οι προσφορές ήταν 100.000 ευρώ: «Η Ομόνοια δεν μου είχε κάνει καν πρόταση να μείνω. Την τελευταία στιγμή επειδή είχα και πρόβλημα στο σπίτι μου, τους είπα να μου δώσουν 50.000 ευρώ και να κλείσω την καριέρα μου και μου είπαν: “Εσύ θα μας κλείσεις και το σωματείο”».

Πάντως, όταν ψηνόταν η αποχώρηση του Κώστα Μαλέκου από την Ομόνοια, είχε συνάντηση με παράγοντα της Ανόρθωσης σε πολυτελή έπαυλη στο Παραλίμνι, ενώ μίλησε με τον ΑΠΟΕΛ σε πολυτελές γιοτ. Η συζήτηση με την Ομόνοια έγινε σε ένα παγκάκι της Πολεοδομίας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ