aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤι άλλαξε στο «Ηλίας Πούλλος»;

Τι άλλαξε στο «Ηλίας Πούλλος»;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν στα δυο τελευταία παιχνίδια, σπουδαίας σημασίας, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Απέναντι σε αντιπάλους με τον ίδιο στόχο, στην έδρα τους, οι πράσινοι «φώναξαν» παρόντες. Με πείσμα, θέληση και πάθος, πέτυχαν ισάριθμα «διπλά» και έκαναν αποφασιστικό βήμα για υλοποίηση του στόχου τους.

Μέσα σε δυο βδομάδες, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά του ενός βαθμούς που απείχε από την τρίτη θέση αλλά βρίσκεται και στο +3! Έγινε αφεντικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και από τα δικά της πόδια, πλέον, περνά ο στόχος της.

Αυτό που διερωτώνται οι φίλοι του «τριφυλλιού», είναι πού οφείλεται αυτή η μετάλλαξη προς το καλύτερο. Και δεν είναι μόνο το θέαμα που παρουσίασε η Ομόνοια στα πρόσφατα ματς με Ανόρθωση και Απόλλωνα, αλλά πολύ περισσότερο το πείσμα για τη νίκη.

Όπως πληροφορείται το «Goal», οι ποδοσφαιριστές το πήραν προσωπικά. Θέλουν με μανία να οδηγήσουν την Ομόνοια στην Ευρώπη. Σ’ αυτό συνέβαλε και η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή και τους βοηθούς του. Ο Μιλόγεβιτς πέρασε μια και καλή τη δική του φιλοσοφία, ενώ κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα της ψυχολογίας.

Πέρασε στους παίκτες του ότι είναι οι καλύτεροι, τους εμπιστεύεται και τους παρότρυνε να ανεβάσουν το επίπεδό τους, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Αυτό έγινε, προς ικανοποίηση του Σέρβου τεχνικού που βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνεται στον απόλυτο βαθμό.

Η Ομόνοια παρουσίασε στο γήπεδο αυτό που θέλει ο κόσμος της. Επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργία φάσεων, παιχνίδι κατοχής. Αυτό που ταιριάζει απόλυτα με το dna της Ομόνοιας. Έστω και αργά οι πράσινοι και παίζουν καλή μπάλα και παίρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι απομένει; Να δηλώσουν παρόντες στην Ευρώπη, αφού αν δεν υλοποιηθεί ο στόχος τους τι να κάνουν τις εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ