Θύρα 9: «Να ξέρουν ότι ο λαός έχει ξυπνήσει, δεν τρώει κουτόχορτο»


Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων στην τιμωρία που επιβλήθηκε στην Ομόνοια από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά και σε άλλα θέματα των «πρασίνων» εξέδωσε η Θύρα 9.

Αναλυτικά:

«Όλοι αυτοί που κρύφτηκαν από την ημέρα του αποκλεισμού μας από το Κύπελλο βρήκαν ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους μόλις ανακοινώθηκε το πρόστιμο. Να ξέρουν ότι ο λαός έχει ξυπνήσει, δεν τρώει κουτόχορτο, δεν θα δεχτεί να καλυφτούν πάλι τα τεράστια μας προβλήματα πίσω από ένα πρόστιμο.

Δεν θα δεχτούμε να στοχοποιηθεί ο πράσινος λαός για την κατάσταση στην ομάδα μας. Που ήταν όμως όλοι οι αυτόκλητοι δικαστές να τα πουν όλα αυτά πριν 2 εβδομάδες; Μήπως δεν τους έπαιρνε το κλίμα; Μήπως δεν ήθελαν να τα βάλουν με την οργή και την αγανάκτηση του πράσινου λαού; Μήπως έβλεπαν τις απόψεις και τις θέσεις του κόσμου και έβγαλαν τον σκασμό μέχρι να καταλαγιάσει ο πόνος μας;

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, θέλουν να χωρίσουν τον Λαό για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια του. Θέλουν να χρεώσουν την διακοπή, που προήλθε από την αγανάκτηση και την πικρία του κόσμου, στην οργανωμένη μας κερκίδα αφού είναι το μόνο κομμάτι που δίνει την μάχη ενάντια στην σαπίλα που υπάρχει στην ομάδα μας.

Πράσινε λαέ μην δεχτείς να σε παρασύρουν ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις. Ξέρεις πολύ καλά πως νιώθαμε και ένιωθες πριν 2 εβδομάδες για αυτό φτύσε στα μούτρα αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας κουνήσουν το δάκτυλο και εννοείται ότι δεν εννοούμε τον απλό λαό που δικαιολογημένα θα κάνει την κριτική του αλλά αυτούς που στοχευμένα θέλουν να περάσουν την προπαγάνδα τους.

Αύριο Παρασκευή η ώρα 20.00 όλοι στο Ελευθέρια να σπρώξουμε τους λεβέντες της Πετόσφαιρας. Με νίκη η ομάδα μας περνά στον τελικό Κυπέλου Πετόσφαιρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ