Θύρα 9: «Είτε θα τιμήσετε την φανέλα, ή στον… αγύριστο»

Η Θύρα 9 εξέδωσε την πιο κάτω, καυστική, ανακοίνωση σχετικά με τον προχθεσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τον αυριανό επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στον Απόλλων.

Αναλυτικά: «Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Για την προχτεσινή ντροπιαστική ήττα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μόνο ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και δεν θα υπάρξει πλέον καμιά ανοχή και καμία πίστωση χρόνου σε κανένα. Αυτοί που σέρνονται μέσα στο γήπεδο και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων, αυτοί που προσλαμβάνουν τουρίστες και αυτοί που «κουμαντάρουν» το υπερωκεάνιο που λέγεται Ομόνοια να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν έχουν άλλη ευκαιρία αν συνεχίσουν έτσι.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ασελγεί πάνω στην Ομόνοια. Οι κακές συγκυρίες μας φέρνουν αύριο στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, γι αυτό δεν είναι η ώρα τώρα να αναλύσουμε τι φταίει και τι μπορεί να αλλάξει, αλλά να επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα, για τον οποίο είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θα δεχθούμε κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη και την πρόκριση. Είτε θα σεβαστείτε τον λαό και την ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου, είτε θα νιώσετε την οργή του κόσμου που είναι σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Είτε θα τιμήσετε την φανέλα που φοράτε, είτε θα την παραδώσετε σε μας και να πάτε στον αγύριστο.

Εμείς πιστοί στα ιδανικά μας θα κάνουμε το καθήκον μας. Θα είμαστε εκεί πιο τρελαμένοι και πωρωμένοι από ποτέ γι αυτή την μεγάλη ιδέα που λέγεται Ομόνοια. Τα καραβάνια για το Τσίρειο θα αναχωρήσουν ΑΥΣΤΗΡΑ στις 15:00 ακριβώς από τον κεντρικό. Για μια ακόμα φορά κρατάμε την σημαία ψηλά και την φλόγα αναμμένη. Κατεβαίνουμε σαν χείμαρρος ορμητικός, στήνουμε τρελό χορό και κάνουμε τους πάντες να παραμιλούν.

Όσοι δεν μας σέβονται θα μας φοβούνται

Όλοι μαύρα
ΥΓ1 – Όλοι στην μεγάλη και σημαντική εκδήλωση σήμερα στις 19:00 στον κεντρικό.

ΥΓ2 – Συνεχίζονται και απόψε οι εγγραφές για τα λεωφορεία. Υπενθυμίζουμε για την ενιαία τιμή των 20 ευρώ (εισιτήριο αγώνα, μεταφορά, τερκαστά).

ΥΓ3 – Έξω από το Τσίρειο θα πωλούνται λαχνοί για τον αδελφό μας που κάηκε το σπίτι του ολοσχερώς».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ