Θέμα στο Δικαστήριο η συνέντευξη Μιλτιάδη Νεοφύτου στο «Goal»

Η μεγάλη συνέντευξη του Μιλτιάδη Νεοφύτου στο «Goal» τέθηκε ως θέμα στο Δικαστήριο που εκδικάζει την αγωγή του Μιλτιάδη Νεοφύτου εις βάρος του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Η υπόθεση είχε οριστεί σήμερα ενώπιον του Δικαστή Νικόλαου Σάντη για οδηγίες και περαιτέρω προγραμματισμό. Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στις συνεντεύξεις που παραχώρησε ο κ. Νεοφύτου στην εφημερίδα στις 26 και 28 Φεβρουαρίου 2017 και εισηγήθηκε ότι αφού ο ίδιος επέλεξε τη δικαστική οδό σ` αυτή και πρέπει να παραμείνει. Έκανε επίσης λόγο για ενδεχόμενη παραβίαση του άρθρου 44 του περί Δικαστηρίων Νόμου σε σχέση με την καταφρόνηση του Δικαστηρίου. «Οι υποθέσεις πρέπει να διεξάγονται και να τελειώνουν μέσα στο Δικαστήριο», είπε.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Νεοφύτου, Χαρίλαος Βελάρης ανέφερε ότι στον κ. Νεοφύτου ζητήθηκε να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία και μιλάει για τη δημόσια του δράση, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν έχει εντοπίσει οποιαδήποτε σημεία όπου αναφέρεται στο Δικαστήριο.

Σε σχέση με τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, αναμένεται να δοθεί δήλωση εμπειρογνώμονα που θα καταθέσει από πλευράς του κ. Χριστόφια και να δοθεί χρόνος στον δικηγόρο του κ. Νεοφύτου για να τη μελετήσει. Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου στις 24 Μαρτίου, στις 09:00.

Διαβάστε επίσης:

Μιλτιάδης: «Να λέει ότι είμαι πελλός, ότι πίνω χάπια, δεν το περίμενα!»

«Παραμονές του ντέρμπι έδωσε στον παίκτη 50.000 ευρώ»!

Μιλτής: «Είμαι φτωχός. Εκαταστρέψαν μας…»

Ήθελαν να βάλουν τον Οκκά υποψήφιο βουλευτή!

Συνάντηση Μιλτή – Αναστασιάδη

Αποκλειστικό: Ο μάστρε Μιλτής σπάει τη σιωπή του

Μιλτής: «Αν δεν είχαμε το Μαρί και την κρίση…»

«Τζιοβάνη κάτσε φρόνιμα»!

Συνεργάτης Μιλτή: «Θέλουμε 25 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουμε παιχνίδι»!

Ο «διαλυμένος» Μπάγεβιτς και ο Λάρκου που «μιλούσε πολύ»

Μιλτιάδης: «Το ΑΚΕΛ μου επέστρεψε 5.900.000 ευρώ»

Μιλτιάδης Νεοφύτου: Τα τσεκ για τον Τζίμη και τα βαμμένα νύχια του Στάθη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ