aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘΕΜΑ: Η νέα καριέρα του Νούνο Ασίς

ΘΕΜΑ: Η νέα καριέρα του Νούνο Ασίς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μεγάλο και εκτενές αφιέρωμα για τον ποδοσφαιριστή και (πλέον) ατζέντη Νούνο Ασίς δημοσιεύει σήμερα η πορτογαλική ιστοσελίδα dn.pt, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην «μαέστρου» της Ομόνοιας. Ο Νούνο μιλάει για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και τονίζει πως ήταν πιο εύκολο να παίζει ποδόσφαιρο, παρά να είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Ως γνωστό ο Πορτογάλος είναι συνεργάτης με τους συμπατριώτες του Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, δύο πρώην σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και η Εταιρείας τους ονομάζεται «ΜΝΜ» (Μέντες-Νούνο-Μέιρα).

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος, το οποίο θα δημοσιεύσουμε σε λίγο, πέραν αυτού αναφέρεται στην υπόθεση ντόπινγκ που τον ταλαιπώρησε πριν από πολλά χρόνια στην Μπενφίκα, την τιμωρία του και το όνειρο του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με την Πορτογαλια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τέλος, δεν μπορούσε να αναφερθεί στην παρουσία του στην Ομόνοια, στον κόσμο της και τη δική του προσωπική απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση Ασίς στον κόσμο της Ομόνοιας

«Τρέχουμε την Εταιρεία εδώ και 4 χρόνια. Πάει πολύ καλά και χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται. Πάντα θέλαμε να μείνουμε κοντά στο ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε. Και φυσικά μέχρι να κλείσει το παζάρι η δουλειά μας θα είναι όλο και περισσότερη», το αρχικό σχόλιο του Ασίς. Και συνεχίζει: «Είναι πολλές οι ώρες μακριά από το σπίτι. Μπορεί να είμαι σπίτι μου και να φύγω ανά πάσα στιγμή. Είναι σαφώς πιο εύκολο να είσαι ποδοσφαιριστής, αφού εκεί μας νοιάζει μόνο να αγωνιζόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Νομίζουν πως όταν κάνουν ένα καλό παιχνίδι και διαβάσουν το όνομα τους στις εφημερίδες, ότι θα φτάσουν εύκολα στην κορυφή. Όμως, πρέπει να είσαι ταπεινός και να έχεις σωστή νοοτροπία. Είναι σημαντικό, κάποτε, να το εξηγάς αυτό στους παίχτες ή στους γονείς».

Διαβάστε επίσης: Η νέα καριέρα του Νούνο Ασίς

Διαβάστε επίσης: Ντόπινγκ-Εθνική: Οι δύο λύπες του Νούνο

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ