aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θέλω να προσφέρω και να τιμήσω το “τριφύλλι”»

«Θέλω να προσφέρω και να τιμήσω το “τριφύλλι”»

Για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας φούτσαλ U19, μίλησε ο αρχηγός της Ομόνοιας/Αραράτ, Ελισσαίος Σάββα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Ομόνοιας.

«Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά το πρωτάθλημα κατακτήσαμε και το κύπελλο. Οι δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις απέδωσε καρπούς, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα. Το γεγονός πως ολοκληρώσαμε αήττητοι τη χρονιά, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση, δείχνει την ανωτερότητά μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού της ομάδας.

Για τα θετικά που κρατά από τη φετινή χρονιά ανέφερε: «Το αήττητο ήταν το πιο θετικό στοιχείο, καθώς έκανε ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό που η Εθνική στηρίζεται στην δική μας ομάδα, αφού σε κάθε κλήση υπάρχουν σίγουρα 6-7 παίκτες μας. Ένα σημαντικό, επίσης, το γεγονός πως όλα τα παιδιά είμαστε Ομονοιάτες και δίνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα».

Για τις ευκαιρίες που περιμένει αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του, ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε: «Περιμένω, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, να πάρουμε ευκαιρίες σε πιο ψηλό επίπεδο. Ήδη χρόνο με το χρόνο αποκτώ περισσότερες εμπειρίες και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και την πρώτη ομάδα. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα κάποια στιγμή να παίξω για την ομάδα που υποστηρίζω από μικρός. Θέλω να προσφέρω και να τιμήσω το “τριφύλλι”».

Τέλος, ο Ελισσαίος Σάββα θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή του για τη φετινή χρονιά: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προπονητή μου, τον Τάσο Ιωάννου, για όλη τη βοήθεια που μας παρέχει και πιστεύω πως ίσως να μην τα πηγαίναμε τόσο καλά αν δεν ήταν αυτός σε αυτό το πόστο. Είναι άψογος στη θέση του και φέρει σημαντικό μερίδιο για την επιτυχία της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ