aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘα το τραβήξουν στα άκρα!

Θα το τραβήξουν στα άκρα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η κάθοδος του Νίκου Νταμπίζα στην Κύπρο σηματοδοτεί και εξελίξεις στο μετεγγραφικό… μέτωπο της Ομόνοιας. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων επέστρεψε χθες από την Ελλάδα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Τζιωνή, με κύριο θέμα συζήτησης φυσικά τις επαφές που είχε με ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος του προγραμματισμού του «τριφυλλιού» ενημέρωσε τον διοικητικό ηγέτη της Ομόνοιας για τις κινήσεις του αλλά και για τα χρήματα που απαιτούνται με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας τακτικής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αντώνης Τζιωνής από την πλευρά του ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για τη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα και όλοι μαζί κλήθηκαν να πάρουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», αποφασίστηκε όπως εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια για τις τελευταίες 2-3 μετεγγραφές, με στόχο να επιτευχθούν οι καλύτερες συμφωνίες τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής πλευράς.

Στην Ομόνοια πιστεύουν ακράδαντα πως ακόμη και στην τελευταία ημέρα των μετεγγραφών (31 Αυγούστου) θα βρεθούν οι παίκτες που θα ντυθούν στα πράσινα και δεν θα αποκτηθούν χάριν μετεγγραφής αλλά θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι αν στην Ομόνοια λάβουν θετική απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες από κάποιον παίκτη που ενδιαφέρει τον Νίκο Νταμπίζα, δεν θα γίνει άμεση κίνηση για την απόκτησή του. Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι επιθυμούν να ενισχυθούν με ακραίο επιθετικό, με ανασταλτικό μέσο και υπό προϋποθέσεις με κεντρικό αμυντικό. Η μετεγγραφή εξτρέμ ενδέχεται να αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Σε δύο εβδομάδες λοιπόν, που εκπνέει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος, αναμένονται τα… σπουδαία στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ