aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤετ α τετ Νταμπίζα – Δημοσθένους

Τετ α τετ Νταμπίζα – Δημοσθένους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πόρτα του Άρη για απόκτηση του Θεοδόση Κύπρου, χτύπησε προ ημερών ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας αξιολόγησε ως μια πολύ καλή περίπτωση τον Κύπριο ποδοσφαιριστή για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, οι απαιτήσεις του Άρη (περίπου 100.000 ευρώ) κρίθηκαν υπερβολικές και το θέμα «πάγωσε».

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του goal.com.cy, Νίκος Νταμπίζας και Σταύρος Δημοσθένους συναντήθηκαν σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού. Το αντικείμενο συζήτησής τους δεν μας έγινε γνωστό, όμως από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας κινήθηκε προ ημερών για τον Κύπρου, ενδέχεται η συνάντηση να αφορούσε αυτή την περίπτωση χωρίς να αποκλείεται και ενδιαφέρον για άλλο ποδοσφαιριστή του Άρη.

Μάλιστα, οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί από την τηλεόραση τον αγώνα Καρμιώτισσα – ΑΕΖ. Αν η συνάντηση θα επιφέρει εξέλιξη και μετεγγραφή ποδοσφαιριστή του Άρη στην Ομόνοια είναι κάτι που θα διαφανεί τις προσεχείς ώρες αφού η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει το βράδυ της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ