aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤέλος στην αγωνία, πέφτουν υπογραφές

Τέλος στην αγωνία, πέφτουν υπογραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από  τη στιγμή που κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αποτελούσαν την προτεραιότητα της τεχνικής ηγεσίας, «κόλλησαν» στο οικονομικό έγινε στροφή σε άλλους που ήταν επίσης ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, πληροφορίες μας φέρουν την Ομόνοια να έχει αποσπάσει την καταφατική απάντησή τους στην προσφορά της και εντός της ημέρας θεωρείται βέβαιος πως θα προκύψουν ανακοινώσεις μετεγγραφών.

Άλλωστε, για να είναι εφικτός ο στόχος που έθεσε ο Πάμπος Χριστοδούλου για να έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ μέχρι τις 3 Ιουλίου, θα πρέπει να «τρέξει» το προσεχές δεκαήμερο. Τέλος στην αγωνία των φίλων της ομάδας, λοιπόν, θα βάλει εκτός απροόπτου σήμερα η διοίκηση με την ανακοίνωση ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας. Αρκετοί απ’ αυτούς, μάλιστα, το όνομά τους δεν είδε το φως της δημοσιότητας και ο Πάμπος Χριστοδούλου κινήθηκε με κάθε μυστικότητα.

Η πλευρά των ποδοσφαιριστών φέρεται να ενημέρωσε, είτε τον προπονητή είτε τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού που είχαν ανοιχτή γραμμή μαζί τους, για την απόφαση τους να αποδεχθούν την πρόταση του συλλόγου της Λευκωσίας και να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Απομένει να αποστείλουν τα συμβόλαιά τους υπογεγραμμένα για να είναι σε θέση και η διοίκηση να επισημοποιήσει την απόκτησή τους.

Νεότερες πληροφορίες μας, φέρουν την Ομόνοια να άλλαξε πλεύση για τον εκλεκτό στη θέση του κεντρικού μέσου αφού ο Αντρέ Σάντος δεν έλεγε να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το κεφάλαιο του Πορτογάλου μέσου έκλεισε και ο Χριστοδούλου κινήθηκε άμεσα σε άλλη επιλογή και απέσπασε το «ναι» από ένα από τους βασικούς υποψήφιους και όπως σε άλλες περιπτώσεις, η ανακοίνωση ίσως γίνει σήμερα.

Για τη θέση στον «άσο» εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια που τέθηκαν για τον Ολλανδό Πιτ Φελτχούιζεν. Εάν εντός της ημέρας δεν μειώσει τις απαιτήσεις του και επέλθει συμφωνία, τότε το τεχνικό τιμ θα κλείσει άμεσα άλλο ποδοσφαιριστή, που επίσης αξιολογήθηκε ως ικανός να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ