aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα επιτεύγματα του Καντέ

Τα επιτεύγματα του Καντέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέσα σ’ ένα ματς ο Μαμαντού Καντέ τα έκανε όλα. Κυριολεκτικά όλα! Απέναντι στην ΑΕΛ ο 27χρονος αμυντικός ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Αρχικά έδωσε την ασίστ στον Ντέρμπισαϊρ, με τον Άγγλο να δίνει προβάδισμα στην Ομόνοια και ακολούθως, με δύο προσωπικά γκολ έκανε την ανατροπή για την ομάδα του και την οδήγησε σ’ ένα σπουδαίο «διπλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πέτεφ, το «δεν το έχω ξανακάνει» και η νέα σεζόν

Τα επιτεύγματα του Καντέ είναι ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ σ’ ένα ματς και παράλληλα έφθασε τα τρία γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας (είχε σκοράρει και απέναντι στην Αλκή), που αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Ο Αφρικανός άσος είχε πετύχει έως τώρα δύο γκολ σε μια σεζόν (2015-16).

Παρόλο που στο ξεκίνημα της σεζόν ο Καντέ δεν ήταν στις βασικές επιλογές του πρώην προπονητή του, στη συνέχεια και αφού πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς του πρώτου γύρου με την ΑΕΛ, στις 21 Οκτωβρίου 2017, καθιερώθηκε και αποτελεί βασικό γρανάζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη του «τρελό»-Καντέ για τη νίκη! (pic)

Μετρά 15 συμμετοχές, οι 14 ως βασικός και συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.165 λεπτά. Δυναμικός ακραίος μπακ, με πολλά τρεξίματα, που προωθείται και συμβάλλει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ενέργειές του αλλά ένα πολύτιμο εργαλείο, που θέλει να έχει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κάντε» όλοι πανικό! (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ