aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυγκινητικό «αντίο» από παίκτη της Ομόνοιας!

Συγκινητικό «αντίο» από παίκτη της Ομόνοιας!

Παρελθόν από τη φουτσαλική Ομόνοια αποτελεί ο Βραζιλιάνος Πρέα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των πρασίνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος άσος έμεινε μόλις μία σεζόν στην ομάδα της Λευκωσίας και το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, αφού ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες. Με γραπτή αποχαιρετιστήρια δήλωση του, ο Πρέα ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της Ομόνοιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά: «Σήμερα αναχωρώ από την Ομόνοια και την Κύπρο! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Θεό και στη συνέχεια όλους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα, επειδή μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα τους τελευταίους εννέα μήνες. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλο το σεβασμό και τον θαυμασμό που έχουν όλοι για μένα, ακόμη και αντίπαλοι. Έχω μεγαλώσει πολύ αυτή τη σεζόν, τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άτομο. Δεν φτάσαμε σε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει, αλλά λέω αντίο με την βεβαιότητα ότι έκανα καλή δουλειά και το πιο σημαντικό ήταν οι φιλίες που χτίστηκαν αυτό το διάστημα και έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω ξανά όσους αποτελούν μέλη της Ομόνοιας. Σας εύχομαι όλα τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες την επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ