aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτροφή στον Κρίβετς, πρέσινγκ στον Σάντος

Στροφή στον Κρίβετς, πρέσινγκ στον Σάντος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντείνονται οι προσπάθειες της Ομόνοιας για τη σύναψη συνεργασίας με τους εκλεκτούς του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός «χτύπησε» ψηλά και επιμένει σε κάποιες περιπτώσεις, θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Ρούι Πέδρο για τη θέση του επιτελικού μέσου, έχει γίνει στροφή στον Σεργκέι Κρίβετς, τον Λευκορώσο διεθνή που ήταν εξαρχής στις βασικές επιλογές του Κύπριου προπονητή.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε προχθές από τη Βίσλα Πλοκ στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν (24 συμμετοχές, 3 γκολ) ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους και είναι ελεύθερος να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Το γεγονός αυτό ευνοεί την προσπάθεια της Ομόνοιας για να αποσπάσει την υπογραφή του, εφόσον δεν προκύψει κάτι πιο αξιόλογο. Ο 38 φορές διεθνής με τη Λευκορωσία, «έχτισε» όνομα στην Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Λοκομοτίβ Μινσκ, Λεχ Πόζναν, Γιανκσού Σαϊντί και Μετς. Είναι μέσος που έχει και το γκολ. Κατά πόσο θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρέ Σάντος. Οι πράσινοι ασκούν πρέσινγκ στον Πορτογάλο μέσο για να τον κάνουν «δικό τους». Αυτό θα γίνει μόνο εάν γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προσεγγίστηκε κι από άλλες ομάδες, με τις οποίες επίσης υπάρχει διαφορά (μάλιστα μεγαλύτερη) και είναι στο περίμενε για την καλύτερη επιλογή. Για την ώρα, πάντως, η Ομόνοια φαντάζει ως επικρατέστερη για να εντάξει στο ρόστερ της τον Σάντος, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο εάν οι πράσινοι δεν αποσπάσουν την υπογραφή του.

Και για άλλες θέσεις, λίγο ή πολύ, ισχύουν τα πιο πάνω. Με άλλους υπάρχει προφορική συμφωνία και στην Ομόνοια αναμένουν την υπογραφή τους για να προβούν σε ανακοίνωση της καταρχήν συμφωνίας, όπως έγινε πρόσφατα με τον Κάι. Το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται «θερμό» αφού οι ανακοινώσεις αναμένονται μαζεμένες και συνεχείς, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου για να έχει συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ έως τις 3 Ιουλίου, ημερομηνία που θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ