aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτου δρόμου τα μισά...

Στου δρόμου τα μισά…

Ψηλά τον πήχη, όσον αφορά στον αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που προσδοκεί να διαθέσει η διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν, έθεσε ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας έκανε λόγο για 7.000. Αριθμός που παλαιότερα, την προηγούμενη δεκαετία, φάνταζε εύκολο να καλυφθεί από τον κόσμο της ομάδας. Τώρα, μετά από μια σειρά αποτυχημένων σεζόν, φαντάζει δύσκολο όμως όχι απίθανό.

Ήδη, όπως είπε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, τα season tickets ακούμπησαν της 3.500, τρεις περίπου μήνες πριν την έναρξη της σεζόν. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να διατεθούν άλλα τόσα και να επιτευχθεί ο στόχος. Μάλιστα, ο Πάμπος Χριστοδούλου έθεσε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, δείχνοντας κι αυτός την εκτίμηση προς τον κόσμο της Ομόνοιας, γνωρίζοντας πως αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του σωματείου.

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και θα ξεπεράσει τα 7.000 διαρκείας», είπε χαρακτηριστικά. Πολύς κόσμος είναι διστακτικός και αναμένει κάποια δείγματα. Εάν αυτά είναι θετικά, μέσω των φιλικών αγώνων αλλά και στο ξεκίνημα της σεζόν, τότε περί τα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου, θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξει αυξητική τάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ