aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτόχος η καλύτερη δυνατή… ερμηνεία

Στόχος η καλύτερη δυνατή… ερμηνεία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ζητούμενο στις θεατρικές πρόβες τζενεράλε είναι η τελειότητα στην ερμηνεία των πρωταγωνιστών, κάτι που δεν ισχύει όμως στις ποδοσφαιρικές. Ειδικά όταν πρόκειται για νέα ομάδα, που προσπαθεί να «δέσει» και να βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν θα έχει απαιτήσεις σήμερα από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι οποίοι θα δώσουν το τελικό τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Περιμένοντας να… βράσει η μηχανή

Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα με την Αλκή, οι πράσινοι θα αναμετρηθούν σήμερα με τον Ερμή στο ΓΣΖ (19:00). Συνεπώς, ο Αραγονέζος προπονητής θα περιμένει από τους παίκτες του «τριφυλλιού» να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό για τα δεδομένα της εποχής, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα. Κάτι που θα ισχύσει αν αρχίσουν να αποδίδουν εντός του αγωνιστικού χώρου όσα διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Οι εκπλήξεις και ο πανέτοιμος «ταυρομάχος» Γκόμεθ

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η τεχνική ηγεσία θα δοκιμάσει κατά κύριο λόγο το βασικό σχήμα που προορίζει για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Στα προηγούμενα εφτά ματς, φάνηκε η προτίμηση στο 4-3-3. Σήμερα λοιπόν θα ξεκαθαρίσει αν θα εφαρμοστεί ξανά ο προσφιλής σχηματισμός του κόουτς, κάτι που θα φανερώσει και τις προθέσεις ενόψει «Αθάνατης».

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος σε χρόνο ρεκόρ, τον βολεύει η αναβολή

Με τα αγωνιστικά δεδομένα που ισχύουν, επικρατέστερο σχήμα για το αποψινό φιλικό είναι το ακόλουθο: Τερματοφύλακας ο Μεχίας, αμυντικοί οι Κούσουλος, Βύντρα, Πρτσε (Γκαφούρ) και Λόπεθ, μέσοι οι Ενρίκες, Σοάρες και Μόντες, εξτρέμ οι Χριστοφή και Ζίβετς (Αντόνια), κορυφή ο Ραμίρες (Ντέρμπισαϊρ). Αν η απόδοση των αποψινών βασικών επιλογών ικανοποιήσει τον Ολίβα, θα θέσουν σημαντική υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του εναρκτήριου ματς της σεζόν 2018-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ