aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο κρισιμότερο ραντεβού ήταν απούσα

Στο κρισιμότερο ραντεβού ήταν απούσα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τη Δόξα για τον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου, το οποίο χαρακτηρίστηκε και ως τελικός, η Ομόνοια δήλωσε απούσα. Σ’ ένα ματς που ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» (μόνο αυτός θύμιζε Ομόνοια), η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Διαβάστε επίσης: Με 11άδα ανάγκης ο Πέτεφ, θέλοντας και μη

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν χωρίς πάθος και αποφασιστικότητα. Δεν μπόρεσαν να βάλουν πίεση στην αντίπαλό τους, ενώ το γρήγορο γκολ της Δόξας τούς έκοψε τα φτερά. Η αντίδραση δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ ο Πέτεφ σε δεύτερο σερί ματς με τη Δόξα έχασε κατά κράτος από τον αντίπαλο προπονητή. Καλά διαβασμένος ο αντίπαλος δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να κάνει το παιχνίδι της, ενώ με την ταχύτητά του άφησε σε αρκετές περιπτώσεις εκτεθειμένη την άμυνα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Η κατάσταση με τους «κομμένους» Ομονοιάτες σε ένα σκίτσο!

Πλέον, ο στόχος της Ομόνοιας παραμένει ένας: η διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος. Και πάλι δεν εξαρτάται από την ίδια αφού και τέταρτη να τερματίσει θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο ομάδα που θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Οι πιθανότητες  περιορισμένες, η ψυχολογία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό και τα όσα ακολούθησαν στο ναδίρ. Ωστόσο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το παλέψει μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης: Aυτό λέει η επίσημη ενημέρωση για τον Καντέ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ