Στήνει το… αρχηγείο του στη Λευκωσία


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Αντώνης Τζιωνής ταξίδεψε με την αποστολή της Ομόνοιας στο Ερεβάν, για τον αγώνα της ομάδας με την Μπάνατς την Πέμπτη, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτο ταξίδι ως πρόεδρος για τον Τζιωνή και εύχεται να είναι σημαδιακό για μια καλή πορεία της Ομόνοιας στην Ευρώπη αλλά και μια πετυχημένη σεζόν.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, ως γνωστόν κατάγεται από τη Λεμεσό όπου και διαμένει. Όπως ο ίδιος δήλωσε και προ της εκλογής του, έχει τον χρόνο για να τον αφιερώσει στο σωματείο, γι’ αυτό και θέλησε να διεκδικήσει την προεδρία του σωματείου.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Αντώνης Τζιωνής με την επιστροφή του στην Κύπρο θα στήσει το αρχηγείο του στην πρωτεύουσα, στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Κυπράνωρος. Συγκεκριμένα, το πλάνο του περιλαμβάνει το λιγότερο τρεις μέρες παρουσίας του στα γραφεία του σωματείου και όχι μόνο.

Θα βρίσκεται σίγουρα κάθε Δευτέρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ, αφού θα είναι η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλες δύο μέρες αναλόγως των θεμάτων και τη δουλειάς που θα έχει να διεκπεραιώσει.

Σαφώς και θα δηλώνει «παρών» στα ματς της ομάδας, είτε αυτά είναι στο ΓΣΠ είτε εκτός έδρας. Ουσιαστικά τις μισές αν όχι και περισσότερες μέρες της εβδομάδας θα βρίσκεται στη Λευκωσία. Τις υπόλοιπες μέρες θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα θέματα που ίσως να προκύπτουν από το γραφείο του στη Λεμεσό.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ