aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην Ιερουσαλήμ με φάρο το Ερεβάν (pics)

Στην Ιερουσαλήμ με φάρο το Ερεβάν (pics)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο βαθμός δυσκολίας, σε σχέση με την προηγούμενη αντίπαλο, είναι πολύ μεγαλύτερος, όμως ο στόχος για την Ομόνοια παραμένει ο ίδιος: θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Όπως και με την Μπάναντς, έτσι και με την Μπεϊτάρ, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της αντιπάλου και εκεί η Ομόνοια θα κληθεί να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της, η ομάδα του Κάρβερ θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της.

Οι αδυναμίες και τα λάθη που παρουσιάστηκαν στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού με την Μπάναντς την περασμένη Πέμπτη, δεν έχουν χώρο στο αυριανό ματς, γιατί η Μπεϊτάρ είναι κατά πολύ ανώτερη και δεν θα τα συγχωρέσει. Η ισραηλινή ομάδα δεν μπορεί να αποτελεί φόβητρο, αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει η Ομόνοια να δείξει σεβασμό και να φροντίσει να στείλει το μήνυμα πως δεν αστειεύεται και θέλει να φθάσει μακριά στη διοργάνωση.

Η ομάδα της Λευκωσίας, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Μπαντιμπάνγκα και την ίδια ώρα να αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο ο Χριστοφή θα είναι στη 18άδα, παρουσιάζεται ενισχυμένη σε σχέση με τα ματς του προηγούμενου γύρου. Υπολογίζονται Νασιμέντο, Σοϊλέδης και Τουρέ, ενώ ο βαθμός ετοιμότητας των υπολοίπων είναι πολύ καλύτερος.

Τι απομένει; Να δείξει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, να είναι αποτελεσματική επιθετικά φθάνοντας τουλάχιστον σ’ ένα γκολ και συγκεντρωμένη αμυντικά ώστε να διατηρήσει αν είναι δυνατό το μηδέν παθητικό. Έτσι θα «χτίσει» ενόψει επαναληπτικού, για να μπορέσει μπροστά στον κόσμο της και πάλι να «χτυπήσει» την πρόκριση.

Η αποστολή της Ομόνοιας μαζεύτηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχωρεί στις 11:15 με προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με προορισμό το Τελ Αβίβ. Εκεί θα αφιχθεί στις 12:10 και οδικώς θα πάει στην Ιερουσαλήμ για να καταλύσει στο ξενοδοχείο. Απόψε, στις 20:00, με προπόνηση στο στάδιο «Τέντι» που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Μισή ώρα νωρίτερα (19:30) ο Τζον Κάρβερ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Η επιστροφή της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 14:40 και θα είναι στην Κύπρο στις 15:50. Τότε θα γνωρίζει και τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της ισραηλινής ομάδας. Στο πλευρό της Ομόνοιας υπολογίζεται να βρεθούν 100 οπαδοί της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ