aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣούπερ ντέρμπι με Φελτχούιζεν ή Χριστοδούλου

Σούπερ ντέρμπι με Φελτχούιζεν ή Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Άσχημα είναι τα νέα που αφορούν στον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Παναγή. Και αν για τον Μπόρχα Εκίθα σας ενημερώσαμε από χθες πως θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μηνός, τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον διεθνή τερματοφύλακα προκάλεσαν μία… παγωμάρα στους πράσινους, αφού υπέστη μερική ρήξη τένοντα στον δεξί ώμο και για περίπου έξι εβδομάδες θα είναι εκτός προπονήσεων.

Σοβαρό πλήγμα στην Ομόνοια με τον Παναγή

Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι λύσεις των Φαμπρίσιο, Σοάρες και Κατελάρη, όμως για τη θέση του κήπερ διαθέσιμοι είναι μόνοι οι Φελτχούιζεν και Χριστοδούλου και ακόμη ο νεαρός Κύπριος είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού από τα παιχνίδια της Εθνικής. Έτσι, το βάρος (αρχικά) πέφτει στα χέρια του Ολλανδού που ακόμη δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και του κόσμου της Ομόνοιας.

Πλήγμα με τον Εκίθα, αναμονή για Παναγή

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι τα παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσει ο Παναγή. Αν λάβουμε υπόψη μας την επίσημη ενημέρωση, τότε από σήμερα και για διάστημα 6 εβδομάδων, ο 23χρονος θα απουσιάσει στα παιχνίδια με ΑΕΛ (21/10), Νέα Σαλαμίνα (24/10), Ανόρθωση (28/10), Άρη (4/11), ΑΠΟΕΛ (17/11), Δόξα (26/11) και ΑΕΚ (4/12).

Νέο πρόβλημα με τον Παναγή (pics)

Στο διάστημα αυτό μεσολαβεί και η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο η αποθεραπεία του Παναγή να πάει πολύ καλύτερου του αναμενομένου και να επιστρέψει πιο νωρίς. Όμως, βάση των σημερινών δεδομένων λογικά θα χάσει τα πιο πάνω παιχνίδια ή τουλάχιστον τα πλείστα από αυτά. Και όπως βλέπετε 4 εξ αυτών είναι μεγάλα ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ