aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε… επιφυλακή για τον Κλωναρίδη η Ομόνοια!

Σε… επιφυλακή για τον Κλωναρίδη η Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομά του «έπαιξε» για την Ομόνοια στις αρχές Μαΐου, όταν ο Νταμπίζας άρχισε να ρίχνει δίχτυα σε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Το γεγονός ότι, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να έχει θετική κατάληξη για την Ομόνοια, παρόλο που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον. Άλλωστε, είναι πολιτική του συλλόγου να μη σχολιάζει δημοσιεύματα ή να επιβεβαιώνει και να διαψεύδει την οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα.

Τις τελευταίες μέρες ρεπορτάζ στην Ελλάδα κάνουν λόγο πως ο Κλωναρίδης επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αφού με τις προσθήκες που έκαναν οι πράσινοι της Ελλάδας δύσκολα θα βρει θέση. Παρόλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του χθεσινού ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Από τη στιγμή που ο «Κλώνα», ο οποίος χθες έγινε 24 χρονών, διατηρεί συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, λογικά θα παραχωρηθεί με υποσχετική.

Πληροφορίες του «Goal» από την Ελλάδα, φέρουν τον Νταμπίζα να είναι σε… επιφυλακή για τον Κλωναρίδη. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναλόγως θα «χτυπήσει». Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, που πήρε τον Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό στα μέσα της σεζόν 2013–14, γνωρίζει πολύ καλά την αξία του ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο της ομάδας.

Ο Κλωναρίδης είναι γεννημένος στο Βέλγιο και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Προ του Παναθηναϊκού φόρεσε τη φανέλα των AEK, Λιλ και Μουσκρόν. Είναι ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους επιθετικούς της Ομόνοιας. Είναι σχετικά πιο βραχύσωμος, ευέλικτος, γρήγορος με την μπάλα. Στοιχεία που ψάχνει ο Νταμπίζας για τον εκλεκτό που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού».

τεχνικός διευθυντής των πρασίνων είναι υπομονετικός και προσδοκεί να έλθουν όλα βολικά και να φέρει τον «Κλώνα» στην Ομόνοια. Άλλωστε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει το προσεχές διάστημα. Στα θετικά της περίπτωσης Κλωναρίδη είναι η ετοιμότητά του. Πέρα από τον 24χρονο επιθετικό, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών με τα ίδια χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ