Ρούνιε: «Είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου»


Ο Ιβάν Ρούνιε ανήκει πλέον στη Γιαγκελόνια και στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε «καλό βήμα στην καριέρα μου» τη μετακίνηση του από την Κύπρο στην Πολωνία.

«Αγωνίστηκα στο γήπεδο της ομάδας τον Ιούλιο του 2015 στο πλαίσιο του Europa League. Tότε δεν περίμενα η Γιαγκελόνια να είναι η επόμενή μου ομάδα αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα να έρθω εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις από το γήπεδο, την ατμόσφαιρα, τους οπαδούς και την πόλη. Είμαι βέβαιος ότι η μεταγραφή μου εδώ είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου», το αρχικό σχόλιο του Κροάτη.

Και πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου το πολωνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το κυπριακό. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Εδώ ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Εκτός αυτού, έχετε μεγάλα σύγχρονα στάδια, καυτή ατμόσφαιρα, ενώ η Πολωνία βρίσκεται στη μέση της Ευρώπης. Τα πάντα είναι κοντά. Νομίζω ότι μπορώ εδώ για να προωθηθώ και να παίξω καλά για Γιαγκελόνια».

Καταλήγοντας, ο Ρούνιε, είπε: «Η πρώτη επαφή ήρθε μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Διαπραγματευτήκαμε περίπου ένα μήνα σε πολλές σημαντικές λεπτομέρειες. Τέλος, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να τα δώσω όλα για τη Γιαγκελόνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ