aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ψηστήρι» Νταμπίζα σε αμυντικό μέσο

«Ψηστήρι» Νταμπίζα σε αμυντικό μέσο

Όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα της Ομόνοιας, omonoianews.com, o Νίκος Νταμπίζας έχει καταθέσει πρόταση σε συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Για τα δεδομένα του μεταγραφικού σχεδιασμού γράψαμε νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα τώρα, φαίνεται πως η μεταγραφή του αμυντικού μέσου είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά σε ολοκλήρωση παρά οποιαδήποτε άλλη. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταθέσει πρόταση σε συγκεκριμένο παίκτη, του έκανε ψηστήρι τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις όσο και τηλεφωνικώς και ελπίζει πως θα έχει τις επόμενες μέρες θετική απάντηση. Μέσα στις επόμενες δυο μέρες οι πληροφορίες λένε πως η περίπτωση θα κλείσει θετικά ή αρνητικά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτη από το πάνω ράφι ο οποίος είναι ικανός να ανεβάσει ποιοτικά επίπεδο τον άξονα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η πραγματικότητα είναι πως ο μαραθώνιος είναι μεγάλος, τα παιχνίδια πολλά και οι αμυντικοί χαφ από τους πρώτους παίκτες που φθείρονται. Δεν είναι πολυτέλεια οι λύσεις στα χαφ, είναι αναγκαιότητα, όπως τέτοια μοιάζει αυτή τη στιγμή και η έλευση ενός παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ