aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρόβλημα στον προσαγωγό ο Χριστοφή

Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Χριστοφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν λέει να ησυχάσει ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο διεθνής επιθετικός της Ομόνοιας αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού στο σαββατιάτικο (27/08) ματς με την Αναγέννηση, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Μάλιστα, ο Τζον Κάρβερ ενώ ήταν έτοιμος να αποσύρει τον Κλέιτον Σίλβα και να περάσει στον αγώνα τον Κίλιαν Σέρινταν, υποχρεώθηκε να αλλάξει τα σχέδιά του αποσύροντας τον Χριστοφή.

Ο 27χρονος άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και εντός της αυριανής ημέρας θα περάσει από εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του. Άτυχος για άλλη μια φορά ο Τζίμης.

Στην Ομόνοια εύχονται να μην είναι κάτι το ανησυχητικό που θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (και πάλι) εκτός δράσης τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα, με τον Κάρβερ να στηρίζει πολλά στο πρόσωπό του.

Η μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους στην περσινή σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού, φαίνεται να επηρεάζει την επάνοδο του Χριστοφή. Θα χρειαστεί υπομονή από τον ποδοσφαιριστή, ώστε μετά τον τραυματισμό να νικήσει και το διάστημα της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ