aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροχωρά στη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών

Προχωρά στη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών

Τη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών, η οποία θα παρέχει υποστήριξη στο τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο. Η Ομάδα Εθελοντών θα προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην προσπάθεια που καταβάλλεται για αύξηση των εσόδων και προώθηση των προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 5 Αυγούστου 2016. Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα με συναφές πτυχίο και σχετική εμπειρία σε τομείς όπως το Marketing, η Επικοινωνία, η Διαφήμιση και το Graphic Design.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, συνάντηση με μέλη του συνδυασμού «Εμπρός Ομόνοια», στα οποία προτάθηκε η συμμετοχή στην Ομάδα Εθελοντών, καθώς και στις εξωδιοικητικές επιτροπές που υποστηρίζουν τα τμήματα καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και φούτσαλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ