aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠράσινο «extreme makeover»

Πράσινο «extreme makeover»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τουλάχιστον όσον αφορά στις αποχωρήσεις, η Ομόνοια θα πραγματοποιήσει (και) φέτος διψήφιο αριθμό μετεγγραφών. Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε, από τη στιγμή που ήδη αποχώρησαν έξι ποδοσφαιριστές (Κιρμ, Ράμος, Εζέ, Μπεμπέ, Μπρανέσκου, Ρομαρίκ) συν τον Κασμί που έτσι και αλλιώς ήταν δανεικός.

Αν υπολογίσουμε και τα κενά, που έτσι και αλλιώς είχε, το περσινό τότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος πως οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές στους πράσινους. Η διαφορά με άλλες χρονιές είναι πως φέτος οι κινήσεις που θα γίνουν θα περάσουν από τα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία τεχνικού διευθυντή.

Το δύσκολο είναι πως πέραν των πολλών μετεγγραφών και αποχωρήσεων η Ομόνοια θα έχει σε λίγες μέρες και νέο αφεντικό. Συνεπώς θα χρειαστεί να προσαρμοστεί ο νέος τεχνικός στην ομάδα και μετά οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, ενώ σε ένα μήνα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το  πράσινο «extreme makeover» βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι στο «τριφύλλι» ευελπιστούν πως αυτή τη φορά θα έχει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ