Το «όχι» στη Θύρα 9 και ο διάλογος

Με ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας εκφράζει τη λύπη του για τη στάση της Θύρας 9 και τη συνειδητή δημιουργία κλίματος έντασης και διχόνοιας σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση δεν αποδέχεται, όπως τονίζει, τις απειλές και τα τελεσίγραφα για τα δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Νίκος Χαραλάμπους και Άγης Ιακωβίδης) και καλεί τους οργανωμένους σε διάλογο.

Αναλυτικά: «Επαναλαμβάνουμε τη θέση μας ότι οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα ουδέποτε προσέφεραν οποιαδήποτε διέξοδο στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων.  Το Διοικητικό Συμβούλιο, απέδειξε έμπρακτα ότι μέλημά του ήταν η διαμόρφωση μιας υγιούς σχέσης με τους φιλάθλους και ειδικά τους οργανωμένους.

Έκανε τολμηρά και ειλικρινή βήματα για το καλό του συλλόγου, κάνοντας αποδεκτά αρκετά αιτήματα των οργανωμένων φιλάθλων, όπως η παραχώρηση εισιτηρίων και το δικαίωμα πώλησης προϊόντων της Θύρας 9 στο βόρειο πέταλο.

Αυτά που δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά είναι τα τελεσίγραφα και οι εκβιασμοί. Η στήριξη προς τα δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία πρόσφεραν πολύχρονες υπηρεσίες, είναι δεδομένη και η ευθύνη είναι συλλογική. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η θέληση για συνεργασία και ενότητα δεν είναι αμφίδρομη.

Δυστυχώς, σε μια δύσκολη ώρα, αντί να επικρατεί ο διάλογος και ο αλληλοσεβασμός, επιλέγεται ο δρόμος της απειλής και της δημόσιας αντιπαράθεσης. Φαίνεται ότι η καλή θέληση εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Το τελευταίο που έχει ανάγκη ο σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι ανεύθυνες ενέργειες που να δυσχεράνουν περαιτέρω την οικονομική και αγωνιστική του κατάσταση. Θυμίζουμε ότι η λέξη Ομόνοια, δείχνει την αντίθεσή της προς τον διχασμό και τη διάσπαση.

Συνεχίζοντας την πάγια πολιτική του συλλόγου, καλούμε την ύστατη σε διάλογο τη Θύρα 9 για το καλό της Ομόνοιας και μόνο.  Σε διαφορετική περίπτωση, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ