aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑPoll: Ποιο από τα νέα αποκτήματα της Ομόνοιας ξεχωρίσατε;

Poll: Ποιο από τα νέα αποκτήματα της Ομόνοιας ξεχωρίσατε;

18 μετεγγραφές πραγματοποίησε η Ομόνοια το περασμένο καλοκαίρι. Οι πράσινοι με τον Άνχελ Γκόμεθ στο «τιμόνι» προχώρησαν σε μαζικό… λίφτινγκ στο «Ηλίας Πούλλος» φιλοδοξώντας να αφήσουν πίσω την κάκιστη περσινή περίοδο.

Οι πλείστοι από τους νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε μέχρι στιγμής το τριφύλλι. Μερικοί εξ αυτών αποκτήθηκαν με την προοπτική να έχουν ηγετικό ρόλο στην Ομόνοια, όπως οι Γκαφούρ και Αλμπίν, εντούτοις ακόμη δεν έχουν πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή του Κούσουλου στο «Αμμόχωστος»

Με βάση τα όσα είδαμε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy σου δίνει πάσα να επιλέξεις το νέο απόκτημα της Ομόνοιας που σε εντυπωσίασε στην αρχή της σεζόν, χωρίς να σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι πρόκειται και για την καλύτερη μετεγγραφή, καθώς στην πορεία της σεζόν πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν. Δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Μάρκο Μότα, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν δηλώθηκε στην ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ