aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠεριζήτητο το «αστέρι» τους!

Περιζήτητο το «αστέρι» τους!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στο στόχαστρο τριών ομάδων του Ισραήλ βρίσκεται ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της Μπεϊτάρ, Ομέρ Ατζιλί. Τον 22χρονο ακραίο επιθετικό «λιγουρεύονται» οι Μακάμπε Τελ Αβίν, η Μακάμπι Χάιφα και η Μπερ Σεβά.

Το ενδιαφέρον τους μάλιστα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πριν από τις διπλές αναμετρήσεις με την Ομόνοια είναι πρώτο θέμα στη γειτονική χώρα, αφού πρόκειται για το «αστέρι» της ομάδας του Μπεν Σιμόν.

Πάντως, αν φύγει ο Ατζιλί θα είναι το δεύτερο μεγάλο πλήγμα για την Μπεϊτάρ εντός μικρού χρονικού διαστήμα, αφού ήδη αποχώρησε ο Ρουκάβιτσα για την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα.  Επίσης, εκτός πλάνων φαίνεται είναι και ο Χεσούς Ρουέδα που αγωνίζεται στην άμυνα.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου έκανε δηλώσεις τακτικής, λέγοντας: «Είναι ποδοσφαιριστής μας και έχει συμβόλαιο. Δεν είναι εύκολο να πάει από τη μια μέρα στην άλλη σε άλλη ομάδα. Είναι απλό, έχει συμβόλαιο. Ανησυχώ για τον ίδιο, είναι καλό παιδί. Δεν τον αδικώ, οι συνθήκες τα έφεραν έτσι. Είχε ειδική μεταχείριση σε σχέση με άλλους παίκτες γιατί ξεχώριζε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ