Περιμένουν Ασίς και Σκέμπρι, «ψήνουν» μετεγγραφές!

Στον «Άστρα» μίλησε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τζον Κάρβερ, τη θετικότητα του κόσμου, τους Σκέμπρι, Ασίς και τη σημερινή προπόνηση.

Για το γεγονός ότι δεν διέρρευσε τίποτα για τον προπονητή: Η ουσία είναι να χτίσουμε μία ομάδα σε γερές βάσεις, που θα της επιτρέπουν στο μέλλον να στοχεύει σε ψηλούς στόχους. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε ουσιαστικά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Για το γεγονός ότι ο κόσμος δέχτηκε θετικά την πρόληψη Τζον Κάρβερ: Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός, περιμένει έργα στο γήπεδο. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μία θετικότητα για την πρόσληψη του προπονητή. Όμως, η δουλειά θα σε οδηγήσει σε επιτυχίες και σε αυτό δουλεύουμε. Για τις υπόλοιπες θέσεις στο τεχνικό τιμ έχει γίνει ήδη επιλογή και απομένουν διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η πρόσληψη τους για να διαμορφωθεί το τεχνικό μας επιτελείο.

Για τους Σκέμπρι και Ασίς: Με τον Σκέμπρι βρισκόμαστε σε τελικό στάδιο και όταν υπάρχει κατάληξη θα το ανακοινώσουμε, για τον Νούνο περιμένουμε ακόμη την απάντηση του. Έχουμε την εντύπωση ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν τα δύο αυτά ζητήματα. Ο Νούνο είναι τιμωρημένος στην Ευρώπη για έξι παιχνίδια, εμείς ευχόμαστε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, γιατί σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Στον Σκέμπρι έγινε γνωστή η πρόθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία και πέραν το ότι έχει Εθνικές υποχρεώσεις και εξετάζει άλλες προτάσεις και αναμένουμε την απάντηση του στις επόμενες μέρες.

Για τα μετεγγραφικά: Σε κάποιες περιπτώσεις απομένουν κάποια διαδικαστικά για να τους αποκτήσουμε και με κάποιους άλλους βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, η ενίσχυση θα γίνει σταδιακά και στο παρόν στάδιο θα στελεχώσουμε τις θέσεις που έγινε ήδη μία αξιολόγηση.

Για τη σημερινή προπόνηση: Σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη και ακολούθως θα αναχωρήσει η ομάδα για την Αυστρία, εκεί όπου θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ