Παραιτείται η ηγεσία της Θύρα 9!

Η Θύρα 9 μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης τοποθετείται σχετικά με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των πρασίνων να μην δώσει εισιτήρια στον κόσμο της Ομόνοιας στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Αδέρφια της Θύρας 9 περήφανε πράσινε λαέ, η αγάπη μας για την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη. Κανένας δικός και κανένας ξένος να μην τολμήσει να ξαναπιάσει στο στόμα του την ασπίλωτη και αμόλυντη αγάπη και αφοσίωση που έχουμε για την ιδέα που ονομάζεται Ομόνοια Λευκωσίας και πάσης Κύπρου!

Τα παιδιά των διαλυμένων οικογενειών, τα παλιόπαιδα, οι αλήτες, οι χασηκλίες και οι αμόρφωτοι περιθωριακοί που αποτελούν αυτό το σύνολο και επομένως και την γραμματεία του συνδέσμου μας, με πλήρη ευθιξία και με κούτελο καθαρό ανακοινώνουν την έκτακτη απόφαση που πάρθηκε πριν από λίγα λεπτά.
Ανακοινώνουμε λοιπόν σε όλο τον Πράσινο λαό και θέτουμε τους εαυτούς μας ενώπιον ολόκληρου του πράσινου οικοδομήματος. Με πλήρη συνείδηση και ολοκάθαρη καρδιά θέτουμε την παραίτηση μας μέχρι αύριο το πρωί από την ηγεσία του συνδέσμου φτάνει να έχουν πράξει το ίδιο και οι δύο της διοίκησης της Ομόνοιας. Ο σύνδεσμος θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τις έκτακτες διαδικασίες για τις νέες εκλογές που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.
Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας αναλάβατε τις δικές σας. Αφού θεωρείτε πως και οι δύο πλευρές έχουν λάθη να πάμε και οι δύο σπίτια μας.

Δώστε τις παραιτήσεις σας και δώστε εισιτήρια στον πράσινο λαό το Σάββατο στο αγέρωχο βόρειο πέταλο. Έστω και την υστάτη δείξετε στο κόσμο που διοικείτε πως έχετε ηγετικά χαρίσματα και πάστα αρχηγού. Εμείς το έχουμε αποδείξει χιλιάδες φορές στο παρελθόν και όπου και να ρωτήσετε για μας με τα μικρά μας ονόματα αν είναι ένα που θα σας παραδεχτούν είναι ότι είμαστε μάγκες και τιμάμε τα παντελόνια μας. Τιμήστε τα και εσείς.

Ενώστε τον λαό, αλλιώς μείνετε να μετράτε τα συντρίμμια.

Υ.Γ Μυαλό, διορατικότητα, διπλωματία. Αυτά θέλουν οι διοικήσεις. Ομάδων και οπαδών»!

«Η Θύρα 9 δεν μας άφησε περιθώρια»

Οριστικό: Δεν παίρνει εισιτήρια η Ομόνοια!

Θύρα 9: «Αν δεν παραιτηθούν, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα διακοπεί»

Το «όχι» στη Θύρα 9 και ο διάλογος

Θύρα 9: «Η έλλειψη λογικών αποφάσεων θα φέρει τον δικό μας παραλογισμό»

«Ιακωβίδη-Χαραλάμπους παραιτηθείτε, αλλιώς αποχή και διακοπή»

Μυρίζει μπαρούτι στην Ομόνοια…

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ