aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαρελθόν ο Άνχελ Γκόμεθ από την Ομόνοια

Παρελθόν ο Άνχελ Γκόμεθ από την Ομόνοια

Παρελθόν αποτελεί ο Άνχελ Γκόμεθ από την Ομόνοια, με το Δ.Σ. των πρασίνων να ανακοινώνει το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Όπως είναι ήδη γνωστό, έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, το οποίο φαίνεται πως ήταν μη αναστρέψιμο.

Αναλυτικά: «Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον κ. Άνχελ Γκόμεθ. Μαζί με τον κ. Γκόμεθ αποχωρεί και ο σκάουτερ, Μανέλ Μπεναβέντε. Ευχόμαστε στον κ. Γκόμεθ και στον κ. Μπεναβέντε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ο Ισπανός έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και το χτίσιμο του «τριφυλλιού». Οι πλείστες μετεγγραφικές προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν το Καλοκαίρι δεν βοήθησαν την ομάδα ώστε να έχει ανοδική πορεία, ενώ εκ των αποτελεσμάτων ήταν λανθασμένη και η επιλογή του τέως τεχνικού των πρασίνων, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Επίσης, η φυσική κατάσταση της Ομόνοιας ήταν σε άσχημα επίπεδα, γεγονός που «αποκαλύφθηκε» με την κάθοδο του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Η εξέλιξη με Μανρίκε ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα

Ο Γκόμεθ ανακοινώθηκε από το Δ.Σ. των πρασίνων την 1η Ιουνίου 2018, και είχε ως αποκλειστικό ρόλο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να μπορεί να πραγματοποιήσει ανοδική πορεία αλλά και να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο, με το «καλημέρα» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τα αρνητικά αποτελέσματα έκαναν την εμφάνιση τους. Ως αποτέλεσμα, τα «πυρά» στράφηκαν προς τον Ισπανό ο οποίος είναι πλέον ξένο σώμα από την ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Ίσως να έκανε και ρεκόρ ο Γκόμεθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ