aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαναγή: «Φέτος, ειδικά, είναι αλλιώς» (video)

Παναγή: «Φέτος, ειδικά, είναι αλλιώς» (video)

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Ομόνοιας FC TV, προέβη ο τερματοφύλακας των πρασίνων Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη δράση, την παρουσία του με την Εθνική ομάδα, τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αρχικά ανέφερε πως είναι γερός και έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να πάρει θέση στην εστία της Ομόνοιας όποτε το κρίνει ο προπονητής του, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός τον εμπιστεύτηκε στο τελευταίο ματς της Εθνικής μας με την Σλοβενία στο ΓΣΠ (2-1).

«Αρχίσαμε δυνατά, κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πάμε σε κάθε ματς έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας μέχρι το τέλος. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά αποτελέσματα, κάποτε θα έρθουν οι μεγάλες νίκες, αλλά κάποιες φορές θα έρθουν και οι ήττες, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τον ευχαριστούμε που μας δίνουν αγάπη και στήριξη», κατέληξε.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ