aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός-Ομόνοια: Τέλος ή παράταση ζωής…

Παφιακός-Ομόνοια: Τέλος ή παράταση ζωής…

Τέλος ή παράταση; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της πετόσφαιρας ενόψει του τρίτου τελικού των πλέι-οφ μεταξύ του Green Air Παφιακού και της Ομόνοιας στο «Αφροδίτη», απόψε στις 20:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision 5. Η νίκη που πέτυχε η Ομόνοια τη Δευτέρα με 3-1 σετ, μείωσε τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στις δυο νίκες και ο τρίτος τελικός αποκτά ενδιαφέρον.

Εάν οι γαλανόλευκοι κερδίσουν κατακτούν το πρωτάθλημα αφού συμπληρώνουν τέσσερις νίκες. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν κάνουν το μπρέικ οι «πράσινοι» τότε θα μειώσουν σε 3-2 στις νίκες και στο «Ελευθερία» θα επιδιώξουν το 3-3 για να παίξουν στον τελικό των τελικών στην Πάφο. Οι δυο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα σε θέματα τακτικής αφού ήδη έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους πέντε φορές.

Άλλο ένα βαρωσιώτικο ντέρμπι, το πέμπτο φετινό, θα διεξαχθεί στις 20:00. Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση θα παλέψουν για τη νίκη στο πλαίσιο διεκδίκησης της 3ης θέσης. Με νίκη των ερυθρολεύκων τελειώνει η σειρά και κατακτούν την τρίτη θέση με 4-1 νίκες. Σε αντίθετη περίπτωση, με νίκη των κυανόλευκων θα παραταθεί η αγωνία και θα μεταφερθεί το σκηνικό στο ματς της Δευτέρας στο «Θεμιστόκλειο».

Στη σάλα του Γυμνασίου «Φώτης Πίττας» στο Φρέναρος μεταφέρεται το σκηνικό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ολυμπιάς Φρενάρους υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση (20:00), που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι κοκκινόμαυροι ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει παράταση ζωής και θα μειώσουν σε 1-3 τις νίκες. Από την άλλη, η Αναγέννηση πάει στο Φρέναρος για να κερδίσει και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή.

Στις 18:30 θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού»  ο αγώνας Pokka AE Καραβά – ΑΠΟΕΛ, που διεκδικούν την 5η θέση. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στη Λεμεσό για να πετύχουν το «διπλό» και να κάνουν το 4-0 στις νίκες. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ώστε να έχουν την ευκαιρία διεκδίκησης της 5ης θέσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ