aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Οργή» λαού: «Κάτω τα χέρια απ’ τον Πέτεφ»

«Οργή» λαού: «Κάτω τα χέρια απ’ τον Πέτεφ»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο τεχνικός της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ, είναι κάθετος στην απόφασή του όσον αφορά στην επιθυμία του να μείνουν εκτός πλάνου οι Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Ραφαέλ Λόπες, ενώ η διοίκηση παρουσιάζεται ενοχλημένη από τη στάση του Βούλγαρου προπονητή επειδή ενημέρωσε τους παίκτες πρώτα και ακολούθως έθεσε το θέμα ενώπιον του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης: Πέτεφ: «Ή εγώ ή αυτοί» (όλα πιθανά στην Ομόνοια)

Ο Ομόνοια με τον Βούλγαρο τεχνικό άρχισε να βλέπει «φως στο τούνελ» από αγωνιστικής πλευράς και απόδοσης μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά ο αποκλεισμός από τη Δόξα στο κύπελλο, ο τεράστιος προβληματισμός και ο κίνδυνος να μείνει εκτός στόχων το «τριφύλλι», σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις, φέρνουν εξελίξεις στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο: Παραιτήθηκε ο Χριστοδούλου από την Ομόνοια

Η Θύρα 9 (το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της Ομόνοιας), πήρε το μέρος το Πέτεφ και απαιτεί όπως το παρόν Δ.Σ. να μείνει μέχρι τον Απρίλιο και να εκλεγεί άλλο. Με το μέρος του Βούλγαρου κόουτς, όμως, είναι και εκατοντάδες άλλοι φίλοι του «τριφυλλιού» και αυτό είναι κάτι που «πηγάζει» ως συμπέρασμα από τις αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και αρκεί μία ματιά για να αντιληφθεί κάποιος πως οι πλείστοι -ενεργοί στα Social Media- οπαδοί βράζουν κατά του Δ.Σ. και απαιτούν στήριξη στον Πέτεφ.

Διαβάστε επίσης: Εκτός πλάνου τρεις παίκτες στην Ομόνοια

«Κάτω τα χέρια από τον Πέτεφ, παραιτηθείτε όλοι στο Δ.Σ.», «άλλος ένας προπονητής που τα΄λμησε να ανοίξει το στόμα του φεύγει. Μπράβο συνεχίστε έτσι», «αν δεν στηρίξουν τον Πέτεφ, σημαίνει τον αφήνουν εκτεθειμένο, άρα λογικά θα αποχωρήσει αυτός», είναι μερικά από τα σχόλια και πάρα πολλά άλλα παρόμοια. Όσο για τους τρεις ποδοσφαιριστές, προκύπτει διχασμός, αφού άλλοι επιθυμούν την παραμονή τους (ειδικά του Μαργκάσα), ενώ άλλοι συμφωνούν με την απομάκρυνσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ