aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το βήμα – ελπίδα

Ομόνοια: Το βήμα – ελπίδα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόωρο «αντίο» στο κύπελλο είπε η Ομόνοια για άλλη μια σεζόν τα τελευταία χρόνια. Ο αντίπαλος που της προέκυψε φάνταζε ψηλό εμπόδιο, το οποίο τελικά δεν μπόρεσε να υπερπηδήσει, αποχαιρετώντας από τα μέσα Ιανουαρίου τον δεύτερο τη τάξει θεσμό. Το πάλεψε, όμως οι αδυναμίες της παρά τη σχετική βελτίωση που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα δεν της επέτρεψαν να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης.

Πλέον, αυτό που μένει για την Ομόνοια στην τρέχουσα περίοδο είναι να διεκδικήσει αρχικά θέση στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ακολούθως, αναλόγως και των βαθμολογικών δεδομένων που θα προκύψουν, να τρέξει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολο το εγχείρημα για τους πράσινους, όχι ακατόρθωτο. Εφόσον συνεχίσουν να βελτιώνονται και κυρίως να παίρνουν νικηφόρα αποτελέσματα, όλα είναι πιθανά. Από τους ίδιους εξαρτάται εάν θα αντιστρέψουν τη σημερινή βαθμολογική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χωρίς τέσσερις στον «τελικό» με την Νέα Σαλαμίνα

Το αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ αποτελεί το βήμα – ελπίδα για παρουσία της ομάδας στην εξάδα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες του «τριφυλλιού». Μοιάζει με τελικό το επικείμενο παιχνίδι. Εάν η Ομόνοια θέλει να ελπίζει και να δώσει ενδιαφέρον στη δική της παρουσία μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα, ώστε να κυνηγήσει τον στόχο της, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Υπάρχει καπνός, όχι όμως, φωτιά για τον Ντάρμπισαϊρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ