aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το λάθος στη μετάφραση και η αποκάλυψη για προσθαφαιρέσεις

Ομόνοια: Το λάθος στη μετάφραση και η αποκάλυψη για προσθαφαιρέσεις

Μπέρδεμα προέκυψε στην διάσκεψη Τύπου της παρουσίασης του προπονητή της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων ρωτήθηκε για τις θέσεις που θα ενισχυθεί η Ομόνοια στη μετεγγραφική περίοδο και μετά από λάθος στην μετάφραση της απάντησης του, λέχθηκε πως το τριφύλλι θα κινηθεί για δύο επιθετικούς!

Νοουμένου πως δεσπόζει η παρουσία του Ντάρμπισαϊρ και η Ομόνοια απέκτησε ήδη τον νεαρό Άγγλο Γκρίνιτζ προκλήθηκε απορία και στο τέλος της διάσκεψης πλησιάσαμε τον Άνχελ Γκόμεθ για να διευκρινίσουμε τα δεδομένα γύρω από τις προτεραιότητες στις προσθήκες.

Διαβάστε επίσης: Στο «Ηλίας Πούλλος» το πρωί και θα… σχολάνουν απόγευμα οι παίκτες

Ο Ισπανός αντιλήφθηκε ότι έγινε μπέρδεμα και με χαμόγελο ανέφερε: «Όχι, όχι. Λοιπόν, θέλουμε ένα κεντρικό αμυντικό, δύο αριστερούς μπακ, δύο επιτελικούς μέσους και έναν αριστερό εξτρέμ». Άλλες έξι κινήσεις απομένουν, δηλαδή, με βάση τα λεγόμενα του Άνχελ Γκόμεθ και η Ομόνοια θα φτάσει τις 13 μετεγγραφές, αφού αποκτήθηκαν οι Mίκαελ Γκαφόρ (κεντρικός αμυντικός), Ραούλ Σεντρίκ Λοέ (ανασταλτικός μέσος), Χουανάν Εντρένα (αριστερός εξτρέμ), Φοίβος Χριστοδούλου (κεντρικός αμυντικός), Τομάς Μεχίας (τερματοφύλακας), Χόρχε Ενρίκες (ανασταλτικός μέσος) και Τζόρνταν Γκρίνιντζ (επιθετικός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ