aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το κέρδος, η ψυχολογία και η πρόκληση

Ομόνοια: Το κέρδος, η ψυχολογία και η πρόκληση

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ομόνοια «έκαμψε» την αντίσταση της Αλκής σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα, οι τρεις βαθμοί ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαίοι. Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ο βαθμολογικός. Οι πράσινοι, έπειτα από δύο διαδοχικά παιχνίδια με απώλεια βαθμών (Ανόρθωση και ΑΕΛ) έμειναν ακόμη περισσότερο πίσω βαθμολογικά και η νίκη απέναντι στην «Αθάνατη» ήταν αν μη τι άλλο αναγκαία.

Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά ψυχολογικός. Είναι φανερό ότι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου χρειάζονται νίκες με κάθε τρόπο ούτως ώστε να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους. Παράλληλα, ακολουθεί το ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, στο οποίο το «τριφύλλι» θα ψάξει την πρώτη του νίκη σε φετινό αγώνα με ομάδες της πρώτης εξάδας.

Επιπρόσθετα, κέρδος μπορεί να θεωρηθεί η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παναγή. Ο Κύπριος πορτιέρε «άρπαξε» την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου, κράτησε το μηδέν παθητικό πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση. Μετά από το παιχνίδι με την Αλκή, ο Παναγή έχει το πλεονέκτημα να αρχίσει βασικός και στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ