aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα με τον Ολίβα

Ομόνοια: Τα δεδομένα με τον Ολίβα

Πολλές οι αντιδράσεις των φίλων της Ομόνοιας μετά την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος, καθώς έχουν… κολλήσει στους 6 βαθμούς και στα δύο γκολ ενεργητικό, στατιστικό που προκαλεί ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εφιάλτης… ξαναχτύπησε

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα τόνισε σε τοποθετήσεις του πως το πρόβλημα είναι η δυσκολία φάσεων και η δυστοκία, στοιχεία στα οποία γίνεται δουλειά ώστε να βελτιωθούν. Ωστόσο, ο Ισπανός κόουτς βρίσκεται στο στόχαστρο των πλείστων φιλάθλων της ομάδας οι οποίοι πιστεύουν πως φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα. Η ιστοσελίδα μας, κατέγραψε τια αντιδράσεις του κόσμου σε σχετικό ρεπορτάζ, οι οποίες είναι τουλάχιστον αρνητικές (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Σίγουρα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι σε δύσκολη θέση και καλείται να αλλάξει αρκετά ώστε να ανατραπεί το σκηνικό που υφίσταται προς το πρόσωπο του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να προκύπτει θέμα προπονητή τη δεδομένη στιγμή και άπαντες βλέπουν το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο. Ο Ολίβα σαφώς και είναι αναγκαίο να αλλάξει τα αρνητικά στοιχεία της ομάδας, ώστε να επέλθει η ηρεμία και η πλήρης εμπιστοσύνη προς αυτόν και στην δουλειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ