aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στο… ψυγείο μέχρι νεωτέρας

Ομόνοια: Στο… ψυγείο μέχρι νεωτέρας

Ο θεσμός του Κυπέλλου μπαίνει στο… ψυγείο για την Ομόνοια μέχρι την επόμενη φάση (η κλήρωση θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου). Πλέον, από σήμερα η προσοχή των πρασίνων στρέφεται στο ματς πρωταθλήματος με την Αλκή, που είναι ορισμένος για το προσεχές Σάββατο στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δίνει τόπο στα νιάτα!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ομόνοια καλείται να δώσει άλλο ένα ματς και θα θελήσει να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την ΑΕΛ. Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και προέρχεται από μια σπουδαίας σημασίας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε επίσης: Κάτι σαν «γλάστρα»

Στα ευχάριστα για τον Αναστασίου είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Κι αυτοί που ήταν εκτός προηγουμένως, παρουσιάζονται σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και εναπόκειται στον Ελλαδίτη τεχνικό εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ