aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην ίδια πτήση Γκόμεθ – προπονητής

Ομόνοια: Στην ίδια πτήση Γκόμεθ – προπονητής

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν κουνιέται φύλλο… Η έκφραση που ταιριάζει απόλυτα αυτή την περίοδο στο μετεγγραφικό τοπίο στην Ομόνοια. Ο προγραμματισμός, ναι μεν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όπως διαβεβαιώνουν οι πράσινοι, όμως δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό. Ούτε το κεφάλαιο προπονητής έκλεισε, που είναι συνυφασμένο με τις μετεγγραφές που θα γίνουν, αλλά και την απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν στο ρόστερ από την περσινή περίοδο.

Το σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο διάστημα θα πάψει να υφίσταται από την Πέμπτη και μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς αύριο θα επιστρέψει στην Κύπρο, εκτός κι αν προκύψει κάτι αναγκαίο για να παρατείνει το ολιγοήμερο ταξίδι του. Εφόσον, λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας, ενδέχεται δίπλα του να καθίσει και ο εκλεκτός για τον πάγκο της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Μια ντουζίνα και βάλε….

Η πρώτη επιλογή του Γκόμεθ δεν προχώρησε, αμέσως κινήθηκε προς τη δεύτερη βασική υποψηφιότητα και όλα δείχνουν πως αυτή θα αποτελέσει και τη λύση για τον πάγκο. Ο προπονητής, όπως πληροφορούμαστε, θα είναι νεαρός, φιλόδοξος, που στα λίγα χρόνια της προπονητικής του καριέρας έχει επιδείξει έργο. Ποιος είναι, θα πρέπει να γίνει ακόμη λίγη υπομονή αφού μέσα στα επόμενα 24άωρα θα προκύψει και η επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο Παπασταύρου έχει πλήρη εμπιστοσύνη του Γκόμεθ, ο οποίος τον κέρδισε με την «πρώτη». Ο επενδυτής είναι πλήρως ενήμερος για κάθε κίνηση του Γκόμεθ, με τους δυο τους να είναι συνεχώς με το ακουστικό στο χέρι. Ο τεχνικός διευθυντής ξέρει πού βαδίζει και παράλληλα με το κεφάλαιο προπονητής, έχει προσεγγίσει ποδοσφαιριστές, με κάποιους συμφώνησε προφορικά και άμεσα αφού προηγηθεί η πρόσληψη προπονητή θα ακολουθήσουν μαζεμένες ανακοινώσεις για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Δεν τελείωσε του Κούσουλου, «όχι» στα «παιχνίδια»

Οι επόμενες μέρες, λοιπόν, θα φέρουν εξελίξεις και μαζί χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας. Κι αυτό γιατί, ανάμεσα στις πολλές προσθήκες που θα γίνουν, θα περιλαμβάνονται και ονόματα ποδοσφαιριστών που κρίνονται ως ηχηρά και ικανά να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Μέχρι τις αρχές Ιουλίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία, υπάρχει χρόνος και θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει σημαντικά ο σχεδιασμός. Κάποιες κινήσεις θα γίνουν και στην πορεία, αφού η ομάδα αρχίσει τις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ