aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Γκόμεθ ανασύρει από το συρτάρι τον φάκελο «Προπονητής»

Ομόνοια: Ο Γκόμεθ ανασύρει από το συρτάρι τον φάκελο «Προπονητής»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι γραφτό να μην μακροημερεύει κανένας προπονητής τα τελευταία χρόνια στην Ομόνοια. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν άντεξε παρά μόνο για μερικούς μήνες στον πάγκο του «τριφυλλιού», καθώς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τέλος ο Ολίβα, αναλαμβάνει ο Γκόμεθ!

Το «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον», λέει η παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Αραγονέζου τεχνικού, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο των ανεπιτυχή αποτελεσμάτων της λευκωσιάτικης ομάδας. Πλέον, Ομόνοια και Ολίβα θα ακολουθήσουν αντίθετους δρόμους, με τον 53χρονο προπονητή να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και το «τριφύλλι» να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Διαβάστε επίσης: Όταν εργαζόταν στην Ομόνοια ανακάλυψε o Νταμπίζας τον Χατζηθεοδωρίδη!

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Άνχελ Γκόμεθ αναλαμβάνει προσωρινά, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, χρέη υπηρεσιακού προπονητή και ταυτόχρονα ανασύρει από το συρτάρι του τον φάκελο «Προπονητής». Ο Ισπανός καλείται να βρει τον επόμενο προπονητή της Ομόνοιας και να κάνει καλύτερη επιλογή από την προηγούμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ