aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο εφιάλτης… ξαναχτύπησε

Ομόνοια: Ο εφιάλτης… ξαναχτύπησε

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δεν έχει γίνει το ζητούμενο και πολυπόθητο… ριστάρτ από την Ομόνοια η οποία χθες (21/10) το απόγευμα δέχθηκε την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα (0-1). Παρά το γεγονός πως το γκολ των ερυθρολεύκων σημειώθηκε νωρίς (21’), καμία αντίδραση δεν ήρθε από την ομάδα του Ολίβα.

Αυτό που παρατηρήθηκε στο ματς του «Αμμόχωστος-Επιστροφή», είναι ότι και στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Απόλλων. Οι πράσινοι δέχονται το γκολ, ανεβάζουν απόδοση, όμως σε καμία περίπτωση δεν γίνονται επικίνδυνοι για τους αντιπάλους. Γυροφέρνουν την μπάλα έξω από την περιοχή, ωστόσο δυσκολεύονται να πλησιάσουν την εστία, και όταν δεν γίνεται αυτό, γκολ δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί.

Διαβάστε επίσης: Αντιδράσεις Ομονοιατών: «Οliva out, go home» κι οργή κατά του Χριστοφή

Ο άλλος… εφιάλτης που κυνηγά το «τριφύλλι», είναι πως η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεκτό, ούτε από την άσπρη βούλα, ο οποίος ξαναχτύπησε. Το χθεσινό χαμένο πέναλτι του Χριστοφή το οποίο θα έσωζε την παρτίδα αν μετατρεπόταν σε γκολ και έφερνε το ματς στα ίσα. Υπενθυμίζουμε πως αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο πέναλτι που δεν καταλήγει στα δίκτυα, καθώς και ο Ντάρμπισαϊρ δεν ευστόχησε στο ματς με τον Απόλλωνα όταν το σκορ ήταν 0-1. Αν προσθέσουμε και το χαμένο πέναλτι στο φιλικό με τον Ερμή, τότε το κακό… τρίτωσε. Είναι σχεδόν αυτονόητο πως στις προπονήσεις είναι αναγκαίο να δοθεί έμφαση στον εν λόγω παράγοντα, ο όποιος έχει στοιχήσει στους πράσινους μέχρι στιγμής.

Το σίγουρο είναι πως το Δ.Σ. της Εταιρείας βλέπει και αξιολογεί την κατάσταση, και αναμένεται πως θα προκύψουν συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο ώστε να επέλθει η βελτίωση και οι νίκες. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, ενώ άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» καλούνται να δουν την επόμενη μέρα και το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ