aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Nα βάλει ένα τέλος στην ντροπή

Ομόνοια: Nα βάλει ένα τέλος στην ντροπή

Στόχος της Ομόνοιας στο σημερινό ματς με την ΑΕΛ, στο ΓΣΠ (18:00), θα είναι η νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ ηττών. Τελευταία επιτυχία των πρασίνων ήταν στις 10 Φεβρουαρίου. Απέναντι στην ΑΕΛ, η Ομόνοια πέτυχε δυο νίκες στα τρία προηγούμενα ματς στη σεζόν και θα θελήσει σήμερα να τριτώσει το καλό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη και αποφασιστική.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εκλογές και… προγραμματισμός

Διαφορετικά, εάν θα είναι μια από τα ίδια, δύσκολα θα αποφύγει άλλη μια ήττα. Ο Φρέντμπεργκ, παρόλο που κάνει σκέψεις για την χρησιμοποίηση νεαρών, φέρεται πως θα εμπιστευθεί και πάλι τους έμπειρους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… μάχη της επόμενης μέρας

Θα επανέλθει ο Καντέ και θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα προωθηθεί ως εξτρέμ ο Αντόνια, ενώ στο κέντρο άμυνας θα αγωνιστεί ο Κατελάρης εν απουσία του τιμωρημένου Βύντρα. Ο Ντέρμπισαϊρ θα θελήσει να επανέλθει στο σκοράρισμα, για να ελπίζει στην πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ