aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: «Κλείδωσαν» οι οκτώ θέσεις της ενδεκάδας

Oμόνοια: «Κλείδωσαν» οι οκτώ θέσεις της ενδεκάδας

Η πρόβα τζενεράλε της Ομόνοιας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο (25/8) με την Αλκή στο ΓΣΠ ήταν νικηφόρα με τους πράσινους να κερδίζουν 2-1 με ανατροπή τον Ερμή.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα πρόβαρε σε μεγάλο βαθμό ενδεκάδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και για 45’ είδε αρκετά θετικά στοιχεία, καθώς το τριφύλλι ήταν παραγωγικό σε φάσεις, είχε κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης.

O Aραγονέζος προπονητής έχει κατασταλάξει στις πλείστες βασικές επιλογές του για τον αγώνα με την Αλκή. Ο Μεχίας θα είναι στην εστία με τον Λόπεθ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ζαΐλσον δεξιά. Σε αρκετά φιλικά παιχνίδια αγωνίστηκε ως δεξί μπακ ο Κούσουλος, όμως ο Βραζιλιάνος στο φιλικό με τον Ερμή είχε εξαιρετική απόδοση και κέρδισε αρκετούς πόντους για να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Γκαφούρ επανήλθε και θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Βύντρα, Κούσουλου και Πρτσε. Και οι τρεις έπαιξαν στα φιλικά προετοιμασίας και ο Ολίβα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σε ετοιμότητα και τους τέσσερις διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Η ανατροπή της Ομόνοιας και η γκολάρα του Μόντες

Από εκεί και πέρα, ο Ενρίκεζ έχει «κλειδώσει» τη θέση του ανασταλτικού μέσου, με τον Άλεξ Σοάρες επί της παρούσης να έχει προβάδισμα για τη θέση του οκταριού. Ετοιμότητα και ποιότητα έδειξε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Τζόρντι Γκόμεθ, εντούτοις θα είναι έκπληξη αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχοντας μόλις μερικές προπόνησης στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Κρις Μόντες άρπαξε από τα «μαλλιά» τις ευκαιρίες που του δίνονται, απόντος του ανέτοιμου Αλμπίν, εντυπωσιάζει και αναμένεται πως θα είναι ο επιτελικός μέσος της Ομόνοιας τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Διέψευσε (και) την Ομόνοια ο Ντάρμπισαϊρ

Ο Δημήτρης Χριστοφή θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τους Ραμίρες και Ζίβετς να διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο. Για την κορυφή της επίθεσης δεν τίθεται θέμα συζήτησης αφού ο Ματ Ντάρμπισαϊρ «τρέλανε» τους γιατρούς και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πολύ ενωρίτερα απ’ ότι είχε προβλεφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ