aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κέρδισε αλλά... πρόοδος μηδέν

Ομόνοια: Κέρδισε αλλά… πρόοδος μηδέν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πάλι καλά που κέρδισε… Άλλη μια προβληματική εικόνα κατέγραψε η Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν, επιβεβαιώνοντας το αδύναμο ρόστερ που έχει και τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Άλλωστε, γι’ αυτό βρίσκεται μέχρι τώρα εκτός στόχου.

Σ’ ένα παιχνίδι που απέναντί της είχε μια ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό και έχει ως στόχο την παραμονή της στην Κατηγορία, δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Αντιθέτως, ήταν αυτή που ζοριζόταν όσο περνούσε ο χρόνος κι ας ήταν μπροστά στο σκορ. Είχε για σύμμαχό της σε δυο περιπτώσεις τα δοκάρια της εστίας του Παναγή, ενώ «σκότωσε» το παιχνίδι με πέναλτι, σ’ ένα λάθος του διαιτητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Θα έχει να πει (πάλι) πολλά ο Αναστασίου

Δεν είναι αυτή η ομάδα που οραματιζόταν ο Σταύρος Παπασταύρου το καλοκαίρι αλλά και ο κόσμος της, που προσδοκούσε σε κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες σεζόν. Στο ρόστερ της Ομόνοιας δεν υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, που έχουν τις δυνατότητες αλλά και την προσωπικότητα για να σηκώσουν το βάρος της βαριάς φανέλας της Ομόνοιας. Το αγωνιστικό πρόσωπο του «τριφυλλιού» συνεχίζει να προκαλεί θλίψη. Καμιά πρόοδος παρά την προσπάθεια που λέγεται ότι γίνεται στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η διάγνωση για Χριστοφή και οι μετεγγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Πολύ αργή ανάπτυξη, στις δυο-τρεις πάσες γίνεται λάθος και η μπάλα πάει στον αντίπαλο, χωρίς τρεξίματα και φαντασία. Η Ομόνοια θέλει δουλειά πολλή για να μπορέσει αρχικά να μπει στην εξάδα και ακολούθως, αν το επιτρέπουν τα βαθμολογικά δεδομένα, να κυνηγήσει τον στόχο της. Ο Αναστασίου θα πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα και θα εύχεται οι προσθήκες Ιανουαρίου να πετύχουν. Αλλιώς άλλη μια σεζόν θα λάβει πολύ νωρίς τέλος και η Ομόνοια θα έχει να διαδραματίσει ρόλο κομπάρσου, εφόσον πάντα βρεθεί στην εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ