aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Και (νέες) αποχωρήσεις

Oμόνοια: Και (νέες) αποχωρήσεις

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ ήταν ξεκάθαρος στην παρουσίαση του προπονητή της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ολίβα: «Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και μέχρι τότε μπορεί ν’ αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές».

Το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ έγινε. Την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» διάβηκαν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι κρίθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο που έχει κατά νου για την Ομόνοια της νέας περιόδου.

Πλέον, Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα δουλεύουν εντατικά για στελέχωση του ρόστερ. Στο πλάνο προγραμματισμού περιλαμβάνεται η απόκτηση άλλων 6-7 παικτών. Ένας κεντρικός αμυντικός, δύο αριστεροί μπακ, δύο επιτελικοί μέσοι και ένας αριστερός εξτρέμ, είναι οι βασικές προτεραιότητες και από εκεί και πέρα εφόσον κριθεί αναγκαίο θα γίνουν  περαιτέρω κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Άνχελ Γκόμεθ: Πάει για το «τυχερό» 13άρι

Οι δύο Ισπανοί έχουν θετική άποψη για τους Βύντρα και Αντόνιο και οι ενδείξεις δείχνουν παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών. Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό τόσο για τους δύο, όσο και γι’ άλλους όπως οι Ράφα Λόπες και Τζον Αλβμπόγκε, η παραμονή των οποίων μόνο σίγουρη δεν είναι. Η παρουσία των Μεχίας και Παναγή καθιστά πολυτέλεια (σε θέση ξένου και οικονομικό) ενδεχόμενη παραμονή και του Σουηδού τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Δημοσιεύματα για πρόσληψη Σαβέφσκι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ