aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έλα εσύ, φύγε εσύ»

Ομόνοια: «Έλα εσύ, φύγε εσύ»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Χουάν Αλμπίν αργά ή γρήγορα θα αποτελούσε παρελθόν από την Ομόνοια. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και μοιραία ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων από το «τριφύλλι». Το ερώτημα πλέον είναι ποιος/οι θα τον ακολουθήσουν. Υποψήφιοι (άνω των 22 ετών) πολλοί, αν κρίνουμε από τη μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία κάποιων και τον χρόνο συμμετοχής που πήραν με τον Γιάννη Αναστασίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Οι Λόπεθ, Λοέ, Αραούζο, Ενρίκες (έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ), Ζίβετς και Γκαφούρ είναι οι ποδοσφαιριστές που μετρούν λεπτά στα πόδια τους με το… σταγονόμετρο μετά την έλευση του Ελλαδίτη κόουτς, επομένως θεωρούνται και οι βασικοί υποψήφιοι για να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο. Στο χέρι τους είναι να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της Ομόνοιας, δείχνοντας διάθεση στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να τους δοθεί περισσότερος χρόνος σε επίσημα ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, για ν’ αποδείξουν τα προσόντα τους.

Διαβάστε επίσης: Αποφάσισε και για τη δεύτερη αποχώρηση ο Αναστασίου

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο προπονητής των «πρασίνων» θα ψάξει πρώτα να βρει παίκτες στις θέσεις που επιθυμεί να ενισχύσει την Ομόνοια, θα τους βολιδοσκοπήσει και ακολούθως θα ενημερώσει αυτούς που είναι στη «μαύρη» λίστα του. Στόχος του Γιάννη Αναστασίου είναι να κλείσει ή να συμφωνήσει προφορικά με τους παίκτες που θέλει να φέρει στην ομάδα και μετά να αφήσει άλλους να αποχωρήσουν.

Ενδεχομένως στο μυαλό του Ελλαδίτη προπονητή να έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις και εκείνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στα θέματα που βρίσκονται στο περίμενε αναφορικά με το «έλα εσύ, φύγε εσύ». Εννοείται ότι κάθε θέση ξένου/κοινοτικού που θα αδειάζει από το ρόστερ θα βρίσκει άμεσα κάτοχο, όπως έγινε με τον Αλμπίν, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Μότα, ο οποίος θα επανεγγραφεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ