aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δίνει τόπο στα νιάτα!

Ομόνοια: Δίνει τόπο στα νιάτα!

Η Ομόνοια δίνει τόπο στα νιάτα! Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε ότι παρακολουθεί στενά τους μικρούς των πρασίνων και γι’ αυτό έδωσε λεπτά συμμετοχής σε δύο νεαρούς στον αγώνα Κυπέλλου (05/12, 3-0) με αντίπαλο την ομάδα του Ονήσιλου.

Ο λόγος για τον 15χρονο Λοΐζο Λοΐζου (πραγματοποίησε το ντεμπούτο του) και τον 17χρονο Μαρίνο Τζιωνή, ο οποίος κατέγραψε την τρίτη του συμμετοχή με την ομάδα των αντρών από τότε που υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Ομόνοιας: «Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ομόνοιας πραγματοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ονήσιλο ο 15χρονος ακραίος επιθετικός, Λοΐζος Λοΐζου, ενώ την 3η του συμμετοχή κατέγραψε ο 17χρονος μέσος, Μαρίνος Τζιωνής. Πρόκειται για διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην αποστολή για αγώνα της πρώτης ομάδας συμπεριλήφθηκε χθες ο 16χρονος διεθνής μέσος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Μαζί του στην αποστολή ήταν ο 17χρονος διεθνής Χρίστιαν Φώτη, που μετρά ήδη τρεις συμμετοχές, όπως και ο 19χρονος τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Αντωνίου, ο οποίος είχε κάνει πέρσι το ντεμπούτο του.

Όλοι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια.

Υπάρχουν και αρκετοί άλλοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία με σπουδαία προοπτική για το μέλλον, οι οποίοι παρακολουθούνται στενά και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στο μέλλον. Κάποιοι έχουν συμμετάσχει σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα έχει δημιουργηθεί το ELITE GROUP, στο οποίο προπονούνται μαζί ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών ομάδων U15 μέχρι U19. Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις με την ομάδα της ηλικιακής τους κατηγορίας, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καλούνται να κερδίζουν θέση στο ELITE GROUP. Με τη συμμετοχή τους στο ELITE GROUP απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υποστήριξη (αγωνιστική, ιατρική, επιστημονική κτλ), ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ανέλιξή τους.

Ο Φάνος Κατελάρης είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μας που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα, καθώς κατέγραψε 63 συμμετοχές».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ