aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δικό της για τρία χρόνια το «βλαστάρι» της Λάτσιο

Ομόνοια: Δικό της για τρία χρόνια το «βλαστάρι» της Λάτσιο

Την απόκτηση του Κροάτη αμυντικό Φράνιο Πρτσέ για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Ομόνοια. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από την ηλικία των 14 ετών ανήκε στη Λάτσιο και ακολούθως έπαιξε δανεικός σε αρκετές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Franjo Prce (Φράνιο Πρτσε).

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Franjo Prce αγωνιζόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο στην NK Istra 1961 Κροατίας. Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα των Ιταλικών ομάδων, Brescia Calcio και Salernitana. Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της HNK Hajduk Split και σε ηλικία 14 χρόνων μετεγγράφηκε στη Lazio, με την φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2016. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας.

“Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα, ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να υλοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τους στόχους που έχει θέσει. Μίλησα με τον Τεχνικό Διευθυντή και με τον Προπονητή, μου εξήγησαν το πλάνο και με ικανοποίησε. Πιστεύω ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Η πίεση για νίκες και επιτυχίες είναι παρόμοια με αυτή που είχαμε στην Χάιντουκ Σπλιτ, συνεπώς δεν θα είναι κάτι καινούργιο για εμένα και μπορώ να το διαχειριστώ. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και εύχομαι να μείνει ευχαριστημένος” ανέφερε ο Franjo Prce στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ