aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αρχίζει άμεσα προπονήσεις ο Κολοβός, ίσως προλάβει την ΑΕΚ

Ομόνοια: Αρχίζει άμεσα προπονήσεις ο Κολοβός, ίσως προλάβει την ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Κολοβός αποτελεί και επίσημα τη δεύτερη μετεγγραφή της Ομόνοιας.  Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Κύπρο και πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

Αφού όλα κύλησαν ομαλά με τις εξετάσεις ανακοινώθηκε για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τους πράσινους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσής του για άλλα δύο χρόνια το καλοκαίρι. Ο Κολοβός θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, ίσως να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τα καθήκοντα που θα έχει ο Νεόφυτος Λάρκου στην Ομόνοια

Στο πρώτο μισό της σεζόν κατέγραψε 62 λεπτά με τη φανέλα της Βίλεμ, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε σε Μένχελεν, Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ο Κολοβός φόρεσε και τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, μια σε επίσημο ματς και δυο σε φιλικό.

Η πορεία του ήταν πτωτική, όμως ο Αναστασίου πιστεύει πως μπορεί να ανεβάσει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, ώστε να βοηθήσει την Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ